Tedd felejthetetlenné a nagy napodat a Churchill Bárban, ahol exkluzív hangulat, elegáns különtermek és kifinomult vendéglátás vár! Legyen szó szülinapozásról, érettségi bankettről, baráti-családi összejövetelről, ünneplésről vagy bármilyen egyéb magánrendezvényről, nálunk garantáltan különleges élményben lesz részed.
A Churchill Bar Gourmet a budai oldal valódi gyöngyszeme. Angol stílusú eleganciájával és finom ízléssel párosuló környezetével olyan helyszínt kínál, amelyet az élet igazi ínyencei értékelni fognak.
Válassz á la carte étkezést, vagy dönts a közös tálon felszolgált menük mellett, amelyek már 4 főtől elérhetők. A meghitt hangulatról gondoskodunk: gyertyákkal díszítjük az asztalt, hogy az ünnepi atmoszféra tökéletes legyen.
VIP különtermünk bérelhető. Emellett ingyenes parkolási lehetőséget is biztosítunk a GlassHouse Kolosy tér épületében, hogy a parkolás ne jelentsen problémát.
Fedezd fel a Churchill Bár különleges világát, és ünnepeld nálunk a születésnapodat! Várunk szeretettel, hogy a nagy nap valóban emlékezetes legyen!
Tedd különlegesebbé az eseményedet a Churchill VIP különtermében, ahol elegáns környezet és kiváló kiszolgálás vár!
A menühöz tartozik egy 2,5 órás korlátlan üdítőital-csomag, mely tartalmazza:
Az alkoholos italok mindig külön rendelés alapján fizetendők.
Ajándék pezsgő mindenkinek egy pohárral a házunk ajándékaként!
Válassz á la carte módon vagy az alább látható menüajánlatok közül! A menük minimum 4 főtől rendelhetők, és közös tálakon kerülnek felszolgálásra az asztalon, hogy még különlegesebb legyen az élmény.
Forduljon bizalommal rendezvényszervezőnkhöz, Csepregi Kingához, aki a legnagyobb figyelemmel és szakértelemmel segít megvalósítani álmai eseményét.
Látogass el hozzánk a GlassHouse Kolosy tér épületében, ahol különleges élmények és elegáns környezet vár!
Előétel:
Újházi tyúkhúsleves
Hagyományos recept alapján készült, könnyű és ízletes leves tyúkhússal, zöldségekkel és tésztával.
Piaci saláta grillezett sajttal
Chili és lime pácban marinált grillezett sajt, friss piaci salátán tálalva, dióval, extra szűz olívaolajjal, francia bagettel.
Húsos tál
Pulyka bacon, igazi spanyol chorizo kolbász, meleg grillezett, marha- és sertéshúsból készült Cabanos kolbász, savanyúság, ír vaj, mustár, francia bagettel tálalva.
Főétel:
Szilvamázas Marhaoldalas
Lassú tűzön sült marhaoldalas, omlósra és szaftosra készítve, szilvamázzal, rozmaringos burgonyával tálalva.
Roston Lazac 250 g
Két szelet lazacfilé roston, savanykás citrommártással, vajban párolt fűszeres zöldbabbal és lilahagymás spenóttal, grillezett citrommal, francia bagettel tálalva.
Desszert:
Előétel:
Húsleves
Piaci saláta grillezett sajttal
Chili és lime pácban marinált grillezett sajt, friss piaci salátán tálalva, dióval, extra szűz olívaolajjal, francia bagettel.
Húsos tál
Pulyka bacon, igazi spanyol chorizo kolbász, meleg grillezett Cabanos kolbász marha- és sertéshúsból, savanyúság, ír vaj, mustár, francia bagettel tálalva.
Gyoza
Sült gyoza csirkehússal és zöldségekkel töltve, teriyaki, mangó és ananász szósszal tálalva.
Rántott tintahal
Rántott tintahal karikák, házi fűszeres mayo szósszal tálalva.
Főétel:
Flank Steak
Prémium minőségű, érlelt dél-amerikai flank steak, két ropogós röszti burgonyán tálalva, zöldbors és barna mártással, tojásos-zöldséges rizzsel, vajban párolt lilahagymás spenóttal, csemege uborkával és francia bagettel.
Roston Lazac 250 g
Két szelet lazacfilé roston, savanykás citrommártással, vajban párolt fűszeres zöldbabbal és lilahagymás spenóttal, grillezett citrommal, francia bagettel tálalva.
Desszert:
Palacsinta 4 évszak
Palacsintacsíkok baracklekvárral, szilvalekvárral, nutellával és vaníliapudinggal tálalva.
Tiramisu
Klasszikus olasz desszert kávéban áztatott babapiskótával, mascarpone krémmel és kakaóval megszórva.
Előétel:
Húsleves
Piaci saláta grillezett sajttal
Chili és lime pácban marinált grillezett sajt, friss piaci salátán tálalva, dióval, extra szűz olívaolajjal, francia bagettel.
Húsos tál
Pulyka bacon, igazi spanyol chorizo kolbász, meleg grillezett Cabanos kolbász marha- és sertéshúsból, savanyúság, ír vaj, mustár, francia bagettel tálalva.
Gyoza
Sült gyoza csirkehússal és zöldségekkel töltve, teriyaki, mangó és ananász szósszal tálalva.
Rántott Tintahal
Rántott tintahal karikák, házi fűszeres mayo szósszal tálalva.
Tengeri Tál
Füstölt lazac két röszti burgonyán tálalva, paradicsomba töltött tonhalsaláta, marinált hering újhagymával, füstölt lazacos krémsajt, ír vajjal és friss francia bagettel, citromszelettel tálalva.
Torpedo garnélarák
Torpedo garnélarák rántva, házi fűszeres mayo szósszal tálalva.
Főétel:
Flank steak
Prémium minőségű, érlelt dél-amerikai flank steak, két ropogós röszti burgonyán tálalva, zöldbors és barna mártással, tojásos-zöldséges rizzsel, vajban párolt lilahagymás spenóttal, csemege uborkával és francia bagettel.
Roston Lazac
Két szelet lazacfilé roston, savanykás citrommártással, vajban párolt fűszeres zöldbabbal és lilahagymás spenóttal, grillezett citrommal, francia bagettel tálalva.
Marha Oldalas
Lassú tűzön sült, omlós és szaftos marhaoldalas rozmaringos burgonyával és szilvamázzal tálalva.
Desszert:
Palacsinta 4 évszak
Palacsintacsíkok baracklekvárral, szilvalekvárral, nutellával és vaníliapudinggal tálalva.
Tiramisu
Klasszikus olasz desszert kávéban áztatott babapiskótával, mascarpone krémmel és kakaóval megszórva.
2024 © MINDEN JOG FENNTARTVA – CHURCHILL BAR GOURMET